از مالیات اجرت صورت حساب الکترونیکی چه می‌دانید؟ | مراقب باشید سرتان کلاه نرود امنیت شغلی، معیشت و تامین اجتماعی مهمترین دغدغه کارگران چرا دولت برای مالیات، تراکنش‌های مردم را کنترل می‌کند؟ خودروی اروپایی در راه ایران + مشخصات خودرو پیش‌بینی بورس (شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) | آیا بورس ریزشی می‌شود؟ پیش‌بینی قیمت خودرو برای هفته آینده | دلالان بازار نقره‌داغ شدند! (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت طلا و سکه (شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ ) | کدام سیگنال نقش دلار را در بازار طلا کمرنگ کرد؟ توضیحاتی درباره وضعیت وراث متوفیان دارنده سهام عدالت ابلاغیه جدید برای حل مشکل طلافروشان + عکس | این ۳ گروه ملزم به ثبت اطلاعات موجودی طلا هستند عودت وجه ۱۵ میلیاردی واحدهای صنفی به شاکیان در مشهد نات کوین لیست شد + قیمت اولیه نمایشگاه گل و گیاه مشهد تا روز جمعه (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) برقرار است | افزایش ساعات برگزاری لاکچری‌های یک میلیاردی در بلوار سجاد مشهد + جدول قیمت (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) دو روایت با اختلاف ۱۰ درصدی تورم در ایران خبر مهم برای متقاضیان نهضت ملی مسکن فروش فوری محصولات بهمن موتور ویژه خرداد ماه از یکشنبه آینده + جزئیات (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) بن‌بست در بازار موبایل | مشکل شدید ارزی داریم! خواب زمستانی بازار مسکن در بهار (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) شرایط معافیت از مالیات بر اجاره اعلام شد | ابزار‌های تشویقی برای مستاجران کدام‌اند؟ راه‌اندازی سامانه برآورد قیمت منطقه‌ای مسکن و کوتاه شدن دست دلالان کدام گروه‌ها باید موجودی طلای خود را ثبت کنند؟ قیمت گذاری برخی از خودرو‌ها آزاد شد | واکنش بازار به آزادسازی قیمت خودرو چیست؟ تکمیل ظرفیت ۳۵ واحد صنعتی خراسان رضوی با تولید «بدون کارخانه» تمدید ثبت نام خودرو‌های وارداتی تا روز شنبه (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) واعظ‌زاده، مدیر عامل جدید شرکت پدیده کیست؟ + سوابق گزارشی از وجود سکه‌های تقلبی در بازار مشهد نداریم
سرخط خبرها

برای نصب اپلیکیشن‌های بانکی نباید پولی به حساب دیگری واریز کرد

  • کد خبر: ۸۸۳۲۸
  • ۲۶ آبان ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۲
برای نصب اپلیکیشن‌های بانکی نباید پولی به حساب دیگری واریز کرد
معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا گفت: کمتر از ۷۰ پرونده درباره اپلیکیشن‌های موبایلی تشکیل شده و در حال بررسی موارد هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ رامین پاشایی معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا درباره حذف نرم افزار‌های جعلی بانکی در گوگل پلی، اظهار کرد: خوشبختانه هموطنان ما در این باره آگاه شدند و برای این موضوع پرونده زیادی تشکیل نشده است و کمتر از ۷۰ پرونده در این باره تشکیل و در حال بررسی موارد هستیم.

وی افزود: برای نصب اپلیکیشن‌های بانکی نباید پولی به حساب دیگری واریز کرد، لذا در این مورد افراد برای نصب اپ‌های جعلی بانکی از کاربران واریز وجه را درخواست کرده بودند که در ادامه هموطنان با اشرافیت به موضوع متوجه جعلی بودن برنامه‌ها شدند.

سرهنگ پاشایی با بیان اینکه شرکت گوگل پلی در سال ۲۰۲۱ اعلام کرد که ۸ هزار اپلیکیشن جعلی وارد شرکت ما شده است، تصریح کرد: طراحان اپلیکیشن‌های جعلی بانک‌های ایرانی این نرم افزار‌ها را در بازار‌های داخلی به اشتراک نگذاشتند و اقدام به اشتراک گذاری این برنامه‌های جعلی در گوگل پلی کردند.

وی افزود: از آنجایی که گوگل پلی به مسائل داخلی اشرافیت چندانی ندارد، افراد اقدام به اشتراک گذاری این اپلیکیشن‌ها در آن کردند تا به راحتی کسی به برنامه آن‌ها شک نکند.

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا با بیان اینکه اشتراک گذاری اپلیکیشن‌های جعلی فقط مختص به بانک‌ها نیست، اظهار کرد: این نوع از بدافزار‌ها فقط در حوزه بانکی ایجاد نمی‌شوند، یک روز با عنوان اد کن، یک بار با همدم یاب، روز دیگر با عنوان ردیاب، ماهواره جیبی و دیگر عناوین اقدام به اشتراک گذاری اپلیکیشن‌های جعلی در گوگل پلی می‌کنند و این موارد فقط مختص به بانک‌های کشور نیست.

وی افزود: از بانک‌های عامل کشور درخواست می‌کنم در حوزه امنیت کاربران و هشداردهی در خصوص ارائه خدمات مجازی خود فعال‌تر شوند.

سرهنگ پاشایی با اشاره به اینکه در آفت‌های دانلود اپلیکیشن‌های تلفن همراه این اتفاق می‌افتد، گفت: هموطنان برای دانلود و نصب اپلیکیشن‌های بانک‌ها باید به اپ استور و مارکت‌های داخلی یا سایت‌های بانک‌های داخلی مراجعه کنند، به هیچ عنوان در سرچ گوگل اقدام به دانلود اپلیکیشن‌های بانکی نکنند و عبارت‌های جست و جوی برنامه مورد نظر خود را دقیق و کامل وارد کنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->